top of page

De Koning Catering & Events betrekt keuken Hollandsche Leeuw

Geweldig nieuws! We hebben afspraken gemaakt met verschillende Nieuwkoopse ondernemers om de exploitatie stap voor stap op te starten, op basis van het businessplan ‘Herberg De Hollandsche Leeuw 2021’. Kern van het pand blijft het café dat we als Grand Café gaan vormgeven.

Dat betekent heerlijke drankjes in combinatie met smakelijke finger food in een prettige atmosfeer. Maar voordat de COVID-maatregelen en de ingrijpende restauratie die caféfunctie mogelijk maken, starten we met de andere onderdelen van het businessplan.

Als eerste is het gaaf te melden dat De Koning Catering & Events zijn intrek zal nemen in de keuken van De Hollandsche Leeuw. Frank gaat hier zijn overheerlijke gerechten bereiden voor zijn cateringactiviteiten.


DHL Borrelbox

DHL Lunchbox

Take away maaltijden


Tevens wordt Frank de toeleverancier van het finger food voor het Grand Café en van de DHL Borrelboxen en DHL Lunchboxen als luxe take-away maaltijden en snacks. De vergunningen maken we de komende weken in orde en we zorgen voor de noodzakelijke aanpassingen in het keukengedeelte.  

Er is nog veel meer te melden over de exploitatie, waarin ook verhuuractiviteiten zijn opgenomen. Maar eerst maken wij over een paar dagen meer bekend over de mysterieuze koelvitrine die in de snackbar is geplaatst.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page