top of page

Bizarre tijden

Het is een bizarre tijd. Wij hopen dat het met jullie allemaal goed gaat. Natuurlijk denken we aan hen die getroffen zijn door het corona-virus én aan hun familie en vrienden. Ook leven wij mee met de vele horecabedrijven die – alle overheidsmaatregelen ten spijt – harde economische en financiële klappen krijgen. Veel sterkte dus ook voor de ondernemers en medewerkers van het Woutje, het Vliegend Paard, LKKR, de Happy Duck, de Mandarin, de Eerste Aanleg, Strand Zomer, Tijsterman, ’t Praathuis en LaCena. We hopen van harte dat jullie deuren snel weer open mogen en we als vanouds van jullie gastvrijheid kunnen genieten!

Voor de Hollandsche Leeuw is de impact beperkt. Hoewel investeren en financieren in deze onzekere tijd natuurlijk best pittig is. Volgende week sturen we jullie een update op de renovatieplannen, die inmiddels een stuk concreter zijn.

Tegelijkertijd praten we met sollicitanten op de horecafuncties van bedrijfsleider, kok en bediening. Het is alleen lastig om op dit moment, vanwege de geldende corona-maatregelen, mensen al een arbeidscontract aan te bieden. We hebben best veel sollicitanten, maar met name voor de functie van bedrijfsleider is het een beetje zoeken naar “een schaap met 5 poten”. Dus, ken je potentiële kandidaten, laat het ons weten! En lijkt het jou zelf wat? Just do it!

De corona-crisis is een drama voor iedereen. Tegelijkertijd merken en voelen we allemaal de onderlinge saamhorigheid en solidariteit. We beseffen ons meer dan ooit tevoren hoe groot de waarde is van persoonlijke ontmoetingen. Juist daarom zijn we in deze tijd extra gemotiveerd om te investeren in de heropening van De Hollandsche Leeuw, als warme “huiskamer van Nieuwkoop”, waar we elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten.

Blijf gezond, hou vol, en tot snel!

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page