top of page

Verhuur draait proef

In de zomervakantie van 2021 draaien de verhuuractiviteiten van De Hollandsche Leeuw op proef. We gaan onze producten en onze processen testen om begin volgend jaar helemaal klaar te zijn voor een perfecte start.

 

Maak nu gebruik van de speciale aanbiedingen en actietarieven: Probeer De Hollandsche Leeuw Actief Genieten uit, geef ons feedback, en help mee onze dienstverlening te optimaliseren! 

FD7C732D-1676-4EBC-8B4F-606065B4489E_1_201_a.jpeg

Met DHL Actief Genieten lopen we vooruit op de restauratie van Herberg De Hollandsche Leeuw. Vanwege de monumentenstatus van oudste pand in Nieuwkoop zitten hieraan veel regels verbonden, die vragen om extra tijd.

Maar we zitten niet stil. Want het doel van De Hollandsche Leeuw 2.0 is altijd geweest om dé huiskamer van Nieuwkoop te worden. Daarom starten wij woensdag 28 juli met de verhuur van SUP's, e-choppers en fietsen. We starten met een periode van proefdraaien, we willen de procedures uittesten om ons voor te bereiden op de echte start volgend seizoen. 

 

SUPpers krijgen uitleg om vervolgens zelf de Nieuwkoopse Plassen op te gaan met een mooie route. Ook op de e-chopper krijg je een route (keuze uit twee) mee. Later kunnen hierbij speurtochten aangeschaft worden en we zijn druk bezig om een aantal aantrekkelijke arrangementen samen te stellen. En zeer binnenkort kun je er, naast een actief uitje, een smakelijk uitje van maken. De Koning Events & Catering heeft voor de lekkere trek namelijk meerdere verwenboxen en een sloepenbox samengesteld.

Vanaf woensdag 28 juli kun je SUP's en e-choppers reserveren. Het bestellen van een verwenbox of sloepenbox (deze kunnen ook besteld worden voor thuisgebruik) start ook spoedig. Reserveer jouw SUP, e-chopper of fiets via de pagina Verhuur.

Genieten in Nieuwkoop begint bij De Hollandsche Leeuw.

bottom of page